Wil jij gratis de demo-module examentraining uitproberen?

Vul dan hier je gegevens in en maak eenvoudig een account aan. Nadat je het formulier hebt ingevuld krijg je automatisch een email met hierin alle informatie. (Pas op: deze kan in je spam/ongewenste mail terecht komen.) Je kunt in de demo 2 dagen de leeromgeving uitproberen. Je kunt hiermee aan de slag met het onderdeel: inhoud berekenen in liters. Hierbij krijg je of de uitleg in tekst en video en zijn er de oefeningen om ermee aan de slag te gaan. Ik denk een fijne manier om kennis met het platform te maken voordat je een licentie neemt voor 6,12 of 24 maanden. Het is helemaal gratis en je zit nergens aan vast. Ik weet zeker dat je na afloop net zo enthousiast als ik over de module bent, daar kan je op rekenen!

Een kijkje achter de schermen

Om je een zo een duidelijk mogelijk beeld van de modules van de Meneer Megens Academy te geven, geeft Meneer Megens je een digitale rondleiding. Je krijgt in een kijkje in de module Basisvaardigheden Rekenen en Verpleegkundig Rekenen. Bekijk hem snel en neem (gratis demo) account.

Onze e-learning modules

Ben jij nu overtuigd hoe handig het hebben van een licentie op de Meneer Megens Academy is?

Neem dan snel een licentie voor € 34,99 voor 6 maanden onbeperkt toegang. Je kunt dan eindeloos blijven oefenen met de module Verpleegkundig Rekenen.

De module Basisvaardigheden Rekenen krijg je gratis bij aanschaf van deze licentie.

€ 34,99
voor 6 maanden

Inloggen