De Meneer Megens Academy is dé plek om je voor te bereiden op je toets voor Verpleegkundig Rekenen!

Eindelijk een e-learning waar alles bij elkaar staat over Verpleegkundig Rekenen, met uitleg van dé specialist van Nederland: Meneer Megens. 

Bekijk de nieuwe video’s, oefen eindeloos met 750 toetsvragen, ontvang 5 scholingspunten en maak gebruik van de handige stappenplannen per onderwerp. Jij gaat die toets halen, door te oefenen op het moment dat het jou uitkomt, daar kun je op rekenen! 

Alle voordelen op een rijtje:

 • Nieuwe video-uitleg, exclusief beschikbaar in deze Academy;
 • Geaccrediteerd voor 5 scholingspunten Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals;
 • Gratis de module Basisvaardigheden Rekenen;
 • Meer dan 750 oefenvragen, die maandelijks worden aangevuld;
 • Stel direct je persoonlijke vraag aan Meneer Megens;
 • Handige downloads met stappenplan voor ieder onderwerp;
 • Eindeloos kunnen blijven oefenen met de opdrachten die je nog lastig vindt;
 • Rond iedere module af met een eindtoets en ontvang het Meneer Megens Certificaat;
 • Uitgebreide feedback op je gegeven antwoord;
 • Aan de slag op het moment dat jou uitkomt;
 • Korting op producten in de webshop van Meneer Megens.

Basisvaardigheden rekenen

Wanneer je bezig bent met Verpleegkundig Rekenen wordt er van je verwacht dat je een aantal onderdelen van het rekenen beheerst. Hoe zat het bijvoorbeeld ook alweer met het omrekenen van eenheden of het afronden van getallen? Wat is procent, hoe pas je de rekenregels toe of hoe kan ik rekenen met tijd? Je kunt alles dus weer even opfrissen voordat je gaat beginnen in de module Verpleegkundig Rekenen. Deze module is niet verplicht maar wel handig om door te nemen voordat je begint. Elk onderwerp heeft een video-uitleg en er kan eindeloos met de opdrachten geoefend worden. Je sluit elk onderdeel af met een deeltoets. Je rondt de module af met een eindtoets van vijf de onderwerpen. Bij het behalen onvang je het Meneer Megens Certificaat. Zo weet je zeker dat je klaar bent om aan de slag te gaan met Verpleegkundig Rekenen.

Verpleegkundig rekenen

De module Verpleegkundig Rekenen is opgedeeld in 8 verschillende onderwerpen. De meeste onderwerpen zijn onderverdeeld in sub-onderwerpen. Per (sub)onderwerp is er een uitleg-video, een handig downloadbaar stappenplan en een onbeperkte mogelijkheid om in setjes van 5 vragen te oefenen. Per vraag krijg je te zien of je het juiste of onjuiste antwoord hebt. Elk onderwerp sluit je af met een deeltoets. Naast de 8 onderwerpen zitten er ook nog twee exta’s bij. Dit zijn de combinatievragen waarbij er verschillende onderwerpen samenkomen. Ook zijn er proeftoetsen met daarin vragen over de 8 onderwerpen. Zo bereid je jezelf optimaal voor op de eindtoets van de module en/of je eigen toets voor Verpleegkundig Rekenen. Bij het behalen van de eindtoets in de module ontvang je het Meneer Megens Certificaat.

Voor wie is de academy?

Of je nu student op het mbo of hbo bent. Of je nu die (toekomstige) zorgprofessional bent die vaak of zelden dingen moet uitrekenen in zijn dagelijkse werkzaamheden. Het hebben van een goede rekenvaardigheid is voor eenieder van belang. Maar voor de één gaat dit nu eenmaal gemakkelijker dan voor de ander…

Geen zorgen, ik help je graag verder!

Al 10 jaar help ik vele mensen om succesvol te slagen voor hun toetsen. Eerst alleen op school maar vanaf 2013 ook online met mijn video’s op het YouTube-kanaal Meneer Megens. In 2019 ben ik uitgeroepen tot Leraar van het Jaar.

De Meneer Megens Academy heeft een database met 750 vragen en deze wordt maandelijks aangevuld met extra vragen. Zo kan je eindeloos blijven oefenen.

Dus of je nu alleen even alles wilt opfrissen of grondig wilt oefenen, de Meneer Megens Academy is daar de juiste plek voor. Kies het moment dat het jou uitkomt, om je voor te bereiden en te slagen voor je toetsen van Verpleegkundig Rekenen. Daar kun je op rekenen!

Onze e-learning modules

De Meneer Megens Academy heeft een tweetal e-learning modules (online cursussen) ontwikkeld die samen dé perfecte voorbereiding bieden voor je toetsen voor Verpleegkundig Rekenen. Jij kiest ervoor bij aanschaf hoelang je wenst gebruik te maken van beide modules.  Naast de module Verpleegkundig Rekenen heb je dan ook gratis toegang tot de module Basisvaardigheden Rekenen.

Begin met de hoofdstukken uit de module Basisvaardigheden Rekenen om je rekenkennis op te frissen en duik daarna de diepte in met de module Verpleegkundig Rekenen.

Beide modules zitten bomvol vragen die je eindeloos kunt blijven oefenen en deeltoetsen die je per hoofdstuk kunt afwerken. Zo weet je direct welke onderdelen je al beheerst en waar je nog langer mee moet oefenen. Elke module wordt afgesloten met een eindtoets.

Meld je nu aan voor de Meneer Megens Academy en ik ga je helpen om te slagen voor je toetsen.
Daar kun je op rekenen!

6 Maanden

Lidmaatschap
34
99
 • 6 Maanden toegang
 • Basisvaardigheden Rekenen
 • Verpleegkundig Rekenen

12 Maanden

Lidmaatschap
49
99
 • 12 Maanden toegang
 • Ontvang 30% korting
 • Onbeperkt toegang tot beide modules
Populair

24 Maanden

Lidmaatschap
89
99
 • 24 Maanden toegang
 • Ontvang 55% korting!
 • Onbeperkt toegang tot beide modules

Wat onze gebruikers van de Academy vinden

Rekenen wordt een feestje!

Met de rekenmodules Basisvaardigheden Rekenen en Verpleegkundig Rekenen van Meneer Megens.

Ik heb een vraag over de Academy