Verpleegkundig Rekenen

Verpleegkundig rekenen - transparante les
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
34,99

Zo… daar zijn we dan. De module Verpleegkundig Rekenen. Ik ga je helpen om alle onderdelen onder de knie te krijgen. We gaan alles stapje voor stapje doen, in je eigen tempo, op het moment dat het jou uitkomt. Je kunt beter elke dag één of twee onderwerpen oefenen in plaats van een hele avond hiermee bezig te zijn.

Hoe werkt het? Hieronder volgt een overzicht met de 10 onderwerpen. Van deze onderwerpen zijn de eerste 8 de ‘bekende’ onderdelen van het Verpleegkundig Rekenen. De laatste twee onderdelen: ‘combinatie-vragen’ en ‘proeftoetsen’ zijn extra’s. Elk onderwerp is onderverdeeld in verschillende sub-onderwerp. Elke sub-onderwerp heeft een eigen uitlegpagina. De uitleg is in de vorm van een video maar je kunt ook de uitleg downloaden op papier. Daarnaast kan je ook per sub-onderwerp een handig stappenplan vinden. Nadat je de uitleg bekeken hebt ga je aan de slag met de oefeningen.

De oefeningen worden in setjes van 5 vragen aan je gesteld. Je krijgt na elk antwoord te zien of je gegeven antwoord goed of fout is, met een uitwerking om tot het goede antwoord te komen. Je kan de oefeningen eindeloos herstarten. Je krijgt iedere keer weer nieuwe vragen, handig! Je werkt zo alle onderwerpen door tot je bij de deeltoets komt. Bij deze deeltoets krijg je ook 5 vragen,behorend bij dit onderwerp. Hierbij zie je aan het eind of je 80% voldoende behaald hebt.

Alleen wanneer je de 8 onderdelen, dus zonder de extra’s voldoende hebt afgerond, kan je de eindtoets Verpleegkundig Rekenen doen. Hier krijg je 20 vragen over de 8 verschillende onderwerpen. Als je deze succesvol hebt afgerond krijg je hiervan een certificaat. Deze wordt automatisch toegevoegd aan je profiel en je kunt er ook voor kiezen om deze uit te printen of op te slaan. De twee extra onderdelen (combinatievragen en proeftoetsen) hoef je dus niet af te ronden om het certificaat te behalen.

Ik wil je heel veel succes en rekenplezier toewensen!

Meneer Megens

Let op bij het invoeren van je antwoord. Je hoeft alleen het getal in te vullen. Als je bijvoorbeeld hebt uitgerekend dat het om 100 liter zuurstof gaat, vul dan alleen 100 in.

  • Navigatie

    Training home Uitklappen
  • Inloggen