Geaccrediteerde scholing

De modules van de Meneer Megens Academy staan voor kwaliteit. De beroepsvereniging V&VN heeft voor zowel het Kwaliteitsregister Verzorgende & Verpleegkundige als het Verpleegkundig Specialisten Register 5 scholingspunten toegekend aan de Academy van Meneer Megens.

Deze 5 scholingspunten worden automatisch toegevoegd aan het register wanneer de module Verpleegkundig Rekenen is afgerond. Bij je inschrijving vul je je relatienummer in. Niet bij de hand? Niet erg. Deze is namelijk op je profielpagina wanneer je bent ingelogd nog altijd aan te passen. Het team van Meneer Megens zorgt voor de rest. Zo kan je met de Meneer Megens niet alleen aan je rekenvaardigheid werken, maar ook aan het behalen van je scholingspunten.

Accreditie Verpleegkundig Rekenen

Onze e-learning modules

Ben jij nu overtuigd hoe handig het hebben van een licentie op de Meneer Megens Academy is?

Neem dan snel een licentie voor € 34,99 voor 6 maanden onbeperkt  toegang. Je kunt dan eindeloos blijven oefenen met de module Verpleegkundig Rekenen en ontvangt bij afronding 5 scholingspunten.

De module Basisvaardigheden Rekenen krijg je gratis bij aanschaf van deze licentie.

€ 34,99
voor 6 maanden

Wil jij gratis de demo-module proberen?

Vul dan hier je gegevens in en maak eenvoudig een account aan. Nadat je het formulier hebt ingevuld krijg je automatisch een email met hierin alle informatie.
Je kunt dan 2 dagen een aantal onderdelen het onderwerp ‘Zuurstof’ uitproberen.
Ik weet zeker dat je na afloop net zo enthousiast als ik over de module bent, daar kan je op rekenen!

Inloggen