Basisvaardigheden Rekenen – Benedictuspoort

Even opfrissen, hoe zat het allemaal ook alweer?

Basisvaardigheden Rekenen transparant
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
34,99

Welkom in de module Basisvaardigheden Rekenen. Goed dat je ervoor gekozen hebt om eerst nog even de basis op te frissen voordat je aan de slag gaat met Verpleegkundig Rekenen. Bij het Verpleegkundig Rekenen word je bijvoorbeeld gevraagd om een druppelsnelheid af te ronden op hele druppels per minuut, dat je 110 minuten moet uitdrukken in hele uren en minuten of dat je 0,2 gram moet omrekenen naar milligram. Hoe zat dat ook al weer? Daarmee gaan we hier aan de slag.

Hoe werkt het? Hieronder volgt een overzicht met de verschillende onderwerpen. Elk onderwerp is weer onderverdeeld in verschillende sub-onderwerpen. Elk sub-onderwerp heeft een uitleg. De uitleg is in de vorm van een video maar je kunt de uitleg ook downloaden op papier. Daarnaast is er per sub-onderwerp een handig stappenplan vinden. Nadat je de uitleg bekeken hebt ga je aan de slag met de oefeningen. De oefeningen worden in setjes van 5 vragen aan je gesteld. Je krijgt na elk antwoord te zien of je gegeven antwoord goed of fout is. Er wordt ook een uitwerking gegeven om tot het goede antwoord te komen. Je kan de oefeningen eindeloos blijven herstarten. Je krijgt iedere keer weer nieuwe vragen, handig! Je werkt zo alle sub-onderwerpen door tot je bij de eindtoets komt.

Elk onderwerp heeft een eigen deeltoets. In deze eindtoets krijg je ook 5 vragen. Hierbij zie je aan het einde of je 80% voldoende behaald hebt. Wanneer je alle deeltoetsen uit de hele module met succes hebt doorlopen kan je de module eindtoets doen. Als je deze succesvol hebt afgerond krijg je hiervan een certificaat. Deze wordt automatisch toegevoegd aan je profiel en je kunt er ook voor kiezen om deze uit te printen of op te slaan. Nu kan jij met een goed gevoel starten met Verpleegkundig Rekenen.

Ik wil je heel veel succes en heel veel rekenplezier toewensen!

Meneer Megens

Let op bij het invoeren van je antwoord. Je hoeft alleen het getal in te vullen. Als je bijvoorbeeld hebt uitgerekend dat het om 100 liter zuurstof gaat, vul dan alleen 100 in.

  • Navigatie

    Training home Uitklappen
  • Inloggen